Velkommen til Sportingtours Club La Santa tur

Sportingtours La Santa uge.

Kunne du tænke dig en sjov træningsuge i solen sammen med 40 andre friske, sportslystne skønne mennesker, så skal du booke ferie i uge 48, 2021. 

Turen arrangeres af Maibritt Møller Bryding ( Sporting Tours), som i de sidste 10 år har arrangeret sjove træningsuger til CLS og vi har det bedste træner-team med os.

Ud over undervisningen fra vores erfarne trænere, er der også mulighed for at prøve kræfter med Club La Santas 45 andre sportsgrene og fitness center - helt gratis.

Flere aftener arrangerer vi hyggelige middage i både La Santa by og på Club La Santa, hvor du kan lære alle dine rejsefæller at kende. Men du kan også vælge blot hygge med dig selv eller med dine roommates - det er helt op til dig.

Er du erfaren triatlet eller måske overvejer at kaste dig ud i sporten, eller vil du bare ud at cykle på landeveje eller løbe i bjerge, måske lære at crawle eller måske bare dyrke sport og solbade, så er der plads til dig på denne tur.

Der bliver lavet et træningsprogram for ugen med tider for de enkelte aktiviteter og du vælger selv, hvad du vil deltage i. Traditionen tro bliver der også tid til afslap og hygge ved poolen. Alle kan deltage uanset niveau og alle vil få udbytte af ugen og måske får du nye venner eller træningskammerater - det er sket for mange tidligere.

Vi rejser den 26. november kl. 9:00 og ankommer til København igen den 3. december kl 20.30.