Trænerteamet

Svømmetræner - Mark Vogel

Mark er tidligere landsholdssvømmer, mangeårig træner på eliteplan – både for konkurrencesvømning samt OpenWater samt tilknyttet triatlonlandsholdet i en periode. Mantraet er at svømmetræning skal være sjovt, inspirerende og lærerigt – hver gang. Med stor fokus på individuel teknik-tilretning samt forståelse for alders-relateret træning gør at alle kan få meget ud af svømmetræningen med Mark

Løbetræner - Jan Bryding

Jan underviser på et af Spartas bedste løbehold og er selv garvet løber med flere hele og ½ marathons bag sig. Jan er uddannet træner i DAF og hans træning er tilpasset, så alle kan være med. Du kommer helt sikkert hjem med en viden om din løbestil, som du ikke kendte til inden og måske ømme mavemuskler, da Jan slutter hver dag af med en halv times core-træning.

 

Cykeltrænere - Martin Andresen, Kim L. Thomasen & Lennie Kristensen

Martin er en erfaren cykelrytter. Han startede som helt ung med at køre cykelløb, og er stadig en meget habil rytter. Han har kørt Lanzarote Ironman 3 gange og adskillige andre både hele og halve ironmans på cv'et.
Han har været træner i Skovshoved tri klub både på mountainbike og landevej, i Tri4 som landevejs underviser, været tilknyttet SAXO som cykeltræner og været chef-cykel træner på Sportingtours de sidste 6 år.
Han kender Lanzarote bedre en nogen anden og alt hvad du kan lære på og om en landevejs cykel, kan Martin lære dig.

Kim Thomasen er 33 år.
Han har været green teamer på CLS fra 2008-2011. Primært som cykelguide og passet bikecentret.
Har kørt cykelløb i ungdomsårene. Og lavet et par Ironmans henholdsvis i 2010 og 2014.

Kim har Dansk cykelunions træneruddannelse. Han er en super sød og meget hjælpsom fyr, der kender Lanzarote bedre end nogen anden.

Lennie Kristensen . Ejer Davinci Cykler i Holte . Karriere 10 år Pro . Europa Mester i Mountainbike 1997 . Kørte for CSC Bjarne Riis 2003. Nu Triatlet . Nr 5 på Kona vm sidste år . Og Europa mester i 1/2, age group. 

Kører selv hold for motionister til hverdag fra hans butik i Holte, så er vant til at undervise alle niveauer.